Hapjes en buffet bij catering in Veenendaal

Wanneer u een feestje hebt gepland, een personeelsavond organiseert of een buurtbijeenkomst op stapel staat; een hapje eten hoort er natuurlijk bij. Hebt u geen zin om alle benodigde boodschappen hiervoor te doen en urenlang in de keuken te staan dan is catering bestellen een grote uitkomst. U wordt volledig ontzorgd in het bedenken van recepten, het sjouwen met alle benodigdheden, de voorbereiding en het afwassen naderhand. Catering bestellen duur zegt u? Dan kent u Ter Burg Catering uit Veenendaal nog niet. Daar hebben ze vele mogelijkheden om de catering te verzorgen voor iedere gelegenheid. En dat alles tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Compleet geleverd, inclusief breng- en ophaalservice. En alsof dat nog niet genoeg is worden ook alle toebehoren meegebracht. Dat betekent borden, bestek en andere benodigdheden. En om u helemaal te ontlasten mag u alles gebruikt weer inleveren.

Diverse mogelijkheden voor catering bestellen

Bij catering bestellen kunt u denken aan een uitgebreid hapjesbuffet. Een hele avond langslopen en uw buikje rond eten; wat wil een mens nog meer? Maar ook een barbecuecatering behoort bij Ter Burg zeker tot de mogelijkheden. Indien gewenst komt er zelfs een barbecue kok mee om alles op een lekkere en professionele manier te bereiden. Een gasbarbecue wordt in ieder geval meegeleverd. Hebt u in de winterperiode iets te vieren? Dan is een stamppot catering bestellen een uitstekend idee. Net als bij alle andere cateringmogelijkheden hebt u ook hier een ruime keuze. En alle bijproducten zoals zuur, rookworst en gehaktballetjes horen hier natuurlijk bij.

Complete catering in Veenendaal

Hebt u niet genoeg ruimte bij u thuis of het bedrijf waar u een bedrijfsfeest voor organiseert? Dan is het bij Ter Burg ook mogelijk om, naast de catering bestellen, ook een compleet ingerichte partytent te huren. Met een mobiele tap, drankvoorraad, statafels, verwarmingselementen, een verhoogd plateau en een muziekinstallatie. Zo kunt u zelfs een bruiloft of huwelijksjubileum bij huis houden zonder dat u er zelf veel werk mee hebt. Kom gerust eens langs bij Ter Burg of stel uw vragen via het contactformulier op de site. Een offerte om catering te bestellen, in welke vorm dan ook, is altijd vrijblijvend en aan te passen naar uw persoonlijke wensen.

Hapjes en buffet bij catering in Veenendaal
Schuiven naar boven