3 x de leukste cadeaus voor mannen voor ieder budget

Heb jij binnenkort weer een verjaardag op de planning staan van je man, vader, broer, neef of zomaar een vriend? Dan is het weer tijd om een leuk cadeautje te zoeken. Heb je geen idee wat je kunt kopen? Maak je geen zorgen. In dit artikel geef ik je een aantal tips voor ieder budget. Zo geef ik je inspiratie voor als je een klein budget hebt, maar ook voor als je groots wilt uitpakken.

Cadeautjes voor een klein budget

Onder een klein budget verstaan we voor het gemak even tussen de €5 en de €25 euro. Hoewel het soms erg lastig lijkt om voor dit geld een leuk cadeau te kopen, zijn er toch zeker meer dan voldoende mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld voor een leuke gadget gaan of voor een mooi boek waarvan je weet dat diegene het al even wilt hebben. Ook kun je voor een lekker luchtje gaan of voor een douchepakket met allerlei producten die diegene graag gebruikt. Het lijkt misschien wat standaard, maar een borrelpakket doet het ook nog altijd goed en past perfect in dit budget. Je kunt het namelijk zo klein of zo groot maken als dat je zelf wilt. Wel is het leuk om zo’n borrelpakket te halen bij een speciaalzaak, zoals KaasWijnWinkel. Hier zijn de producten lekkerder dan in de supermarkt en wordt het pakketje helemaal voor jou samengesteld.  

Voor als je iets meer kunt missen

Onder het medium budget verstaan we een bedrag tussen de €25 en €75 euro. Hiervan kun je al een stuk groter cadeau halen. Denk hierbij aan een etentje, een mooi kledingstuk of aan een mooi sieraad. Van dit bedrag kun je ook heel eenvoudig een leuk pakketje maken met meerdere spullen. Denk bijvoorbeeld aan een sportpakket waarbij je allerlei verschillende attributen in een mooie mand stopt. Je kunt ook denken aan een nieuw scheerapparaat of een tandenborstel. Dit geef je misschien niet zo gauw aan een vriend, maar is wel erg geschikt voor je vader of broer. 

De grote uitpakkers

Wil jij groots uitpakken? Dan heb je vaak nog iets meer te besteden dan de bedragen hiervoor genoemd. Voor een bedrag boven de €75 euro kun je natuurlijk meer dan genoeg kopen. Denk bijvoorbeeld aan een wat duurder sieraad, maar ook aan een coole gadget, zoals spullen voor een smart home. Ook een belevenis kan erg leuk zijn als je wat meer te besteden hebt. Denk bijvoorbeeld aan een avontuurlijk iets zoals bungeejumpen of een slipcursus, maar ook aan een chique etentje, een hotelovernachting of een wedstrijd van zijn favoriete voetbalclub. 

3 x de leukste cadeaus voor mannen voor ieder budget
Schuiven naar boven