3 tips voor een mooi terras voor jouw horeca onderneming

Het wordt steeds lekkerder weer wat betekend dat je lekker met vrienden of vriendinnen het terras op kunt. Als jij een eigen restaurant hebt, dan is het belangrijk dat jouw terras er op tijd weer helemaal strak bij staat. Gelukkig hebben wij een aantal tips die je kunnen helpen om jouw terras weer helemaal mooi te maken.

Maak alles mooi strak

Wanneer je je terras zo mooi mogelijk wilt maken is het belangrijk dat je alles in dezelfde stijl houdt. Gebruik dus dezelfde kleuren en gebruik op iedere tafel dezelfde accessoires. Wanneer je een heel groot terras hebt en niet dezelfde stoelen overal hebt staan is het belangrijk dat alles wel een geheel blijft. Je kunt dus niet in de ene hoek een stijl creëren en in de andere hoek een hele andere stijl. Op die manier ziet je terras er heel rommelig en chaotisch uit en dat wil je juist voorkomen.

Ben je op zoek naar goede stoelen? Dan zou je Terrasstoelen van Homint.nl kunnen proberen. Zij hebben een groot aanbod aan stoelen.

Speel in op het seizoen

Wanneer je je terras vooral zomers gebruikt is het slim om je terras hierop aan te passen. Zo kun je bijvoorbeeld extra parasols aanschaffen. Veel mensen vinden het namelijk fijn om in de schaduw te kunnen zitten. Als je je terras openhoudt tot laat op de avond, dan kunnen dekens en eventueel heaters ook een goede optie zijn. Op die manier krijgen mensen het niet koud en blijven zij vaak langer zitten.

Regel dat ongedierte wegblijft

Als je op het terras zit is niks zo vervelend dan steeds vliegen om je heen te hebben. Het is dus belangrijk om dit goed aan te pakken. Koop bijvoorbeeld speciale kaarsjes of haal olie in huis waar vliegen juist van weg willen blijven. Door dit op tafel te zetten zullen gasten geen last meer hebben van ongedierte.

3 tips voor een mooi terras voor jouw horeca onderneming
Schuiven naar boven